"Dacă alţii pot, pot şi eu!", şi-a spus Dana Chiracu, în 1997, când a renunţat la meseria de jurnalist de investigaţii şi a ales să lucreze în domeniul imobiliar. De atunci au trecut treisprezece ani, iar experienţa Danei în domeniul relaţiilor interumane şi dorinţa de a face bani au ajutat-o să-şi vadă visul cu ochii.

Acum, Dana Chiracu este senior broker & trainer şi face parte din echipa HomeLife România. Spune că îi plac provocările şi are o adevărată filozofie a succesului. "Cred că pentru a avea succes ai nevoie de încredere. Trebuie să crezi că eşti capabil să ai succes, trebuie să ştii că efortul tău va fi încununat de succes, trebuie să fii convins şi să poţi convinge că ceea ce faci este ceea ce trebuie să faci pentru a avea succes.

Şi, de cele mai multe ori, perseverenţa îţi va fi răsplătită. Succesul vine în măsura în care acţiunile noastre sunt acceptate sau negate, el reprezintă o consecinţă firească a acceptabilităţii sau a negaţiei. Succesul fiecăruia dintre noi derivă din forţa şi puterea profesionalismului de care dăm dovadă, dar şi din viteza noastră de reacţie", crede Dana Chiracu.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Dana recunoaşte că sunt perioade în care o neglijează în favoarea profesiei. Însă, de fiecare dată are grijă să se revanşeze faţă de cei dragi.

Danei îi place enorm să călătorească. Este tare bucuroasă că în ultimii ani a reuşit să viziteze multe oraşe europene, printre care Stockholm, Barcelona, Milano, Bergamo, Budapesta şi Londra.

 

 

 

 

6 March 2010